Takrenovering Stockholm, Uppsala, Rimbo

takrenovering stockholm

Vi jobbar även med takrenovering i närliggande områden som t.ex. Danderyd, Täby och Rimbo

Göra en takrenovering redan nu innan det är för sent, det är dumt att vänta för länge med att byta tak. En takrenovering eller en takreparation är inte bara för syns skull utan det skyddar även mot att det gamla och slitna taket skadar resten av huset. Hör gärna med oss om du är osäker på om du är i behov för takomläggning eller en takreparation.

Kontakta oss för mer information om takrenovering

TakTeknik startades 2004 men vi har varit med länge i branschen. Vi jobbar med takrenovering på både platta & lutande tak samt betongpannor och plåtpannor med tegelkänsla.
Företaget ägs av Mats Hallin och han har arbetat med tak och byggbranschen i 25år.

Huvudkontoret finns i Roslagen verksamhetsområdet är i huvudsak Uppland men även Sörmland.
I företaget har vi våra egna utbildade takmontörer. Vi arbetar för att få trygga, täta tak och nöjda återkommande kunder.

Några bilder från takrenoveringar i Stockholms län

  takrenovering stockholm, norrtälje, rimbo

 

ROT-avdrag

rotavdrag - takrenovering

ROT-avdraget har återinförts till glädje för alla som planerar att fixa hemma. Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. Avdraget gäller enbart arbetskostnaden, inte material, och självklart ska företaget som anlitas ha en F-skattsedel.

ROT-avdraget är kopplat till den enskilda individen. Är man två delägare i huset/bostadsrätten kan alltså hushållet få en skattereduktion på 2 x 50 000 kronor om arbetskostnaden uppgår till 200 000 kronor. Även arbeten som utförs i ett fritidshus omfattas, så länge man själv som privatperson står som ägare till det och det enligt fastighetstaxeringen är klassat som småhus.

ROT-avdraget kommer att samordnas med Hushållsnära tjänster. Det innebär att skattereduktionen begränsas till 50 000 kronor per person oavsett vilken typ av tjänst man väljer att köpa. Självklart går det bra att kombinera båda tjänstesektorerna, exempelvis köpa städhjälp för 40 000 kronor och hantverkshjälp för 60 000.

ROT Avdraget – Så fungerar det